Voorstellingen

Vrouwenpraat 2017

In het najaar van 2017 presenteerden wij de voorstelling Vrouwenpraat.

 

Gijsje (27), Saskia (41) en Elise (63) zijn drie vrouwen die bij elkaar in de buurt wonen en regelmatig samen koffiedrinken. De gesprekken die ze hierbij voeren gaan vooral over elkaars leven en huishouding, hoewel ze alle drie stellig ontkennen huisvrouw te zijn. Het leven van deze vrouwen neemt al gauw een belangrijke wending, het gevolg ervan is voor alle drie dat ze gedwongen worden na te denken over het "huishouden" dat ze voeren...

Cecilia Tan 2013

In 2013 presenteerden wij de voorstelling Cecilia Tan. 

 

In Cecilia Tan werden de bezoekers meegenomen in het verhaal over Cecilia, een aantrekkelijke maar raadselachtige vrouw.

 

Wie is Cecilia? Welke geheim draagt ze met haar mee? Welke rollen spelen de mannen in haar leven? Haar stiefvader Johan, die Cecilia van jongs af aan alles heeft gegeven wat zij maar wilde. Eduard de kapelaan, aan wie zij haar levensverhaal durft toe te vertrouwen. En Walle, vijand of vriend, die tijdelijk onderdak bij haar eist en haar tegen wil en dank laat inzien wie ze werkelijk is... Dan neemt Cecilia voor het eerst in haar leven zelf een beslissing.

 

Foto: Almar Setz

 

Stijl 2013

In april 2013 kwam de Muziek Theater Class met de voorstelling Stijl. 

 

 

Joazef 2011

Van 2011-2014 presenteerden wij de voorstelling Joazef.

 

It ferhaal van Joazef- solotoneel door Folkert Sybrandij met muzikale begeleiding door Dennis Dronkers.

 

Joazef rekent in "it verhaal van Joazef" af met zijn imago van plichtsgetrouwe, seksloze man. Hij laat ons kennismaken met een man die warm, humoristisch en kwetsbaar is, maar die vooral met hart en ziel wil liefhebben. Met zijn opgewekte en scherpzinnige persoonlijkheid relativeert hij voor ons het verhaal van Jozef en Maria.

 

 

 

 

Foto: Almar Setz